MEDLEMSKONTINGENT 2019

Medlemskap gir rett til deltakelse på onsdagsrenn, treninger, samlinger og alle skirenn (bortsett fra turrenn) for Ankenes Skiklubb.

I tråd med årsmøtevedtak, gjelder følgende satser for medlemskap i 2019:

Familiekontingent                                              kr 500,-

Voksne/junior (født 2002 eller tidligere)               kr 300,-

Løpere født 2003 eller senere                             kr 250,-

Medlemskontingenten innbetales så snart som mulig på én av følgende måter:

Innbetaling til bankkonto

Ankenes skiklubb, Sparebanken Narvik kontonr: 4520.07.10936

• Hvis mulig legg inn navn og fødselsdatoer i meldingsfeltet

Innbetaling på VIPPS

• Logg på Vipps på telefonen og velg «kjøp og betal»
  • Søk opp Ankenes skiklubb eller nummer 23884
  • Trykk «se alle produktene» og deretter «medlemskontingent»
  • Velg den aktuelle kontingenten, legg i handlekurv og gå til handlekurven
  • Legg inn alle navn og fødselsdatoer, mobilnummer og e-postadresse i kommentarfeltet, så slipper du å sende egen e-post med dette
  • Gjennomfør betaling

Til medlemsregisteret trenger vi informasjon om hvem man har innbetalt for med fødselsdatoer, adresse, mobilnr.og e-postadresse. Hvis du ikke fikk lagt inn dette i betalingen sender du en e-post til ankenessk@gmail.com Hvis man innbetaler for flere i familien, må det oppgis navn og fødselsdato på alle medlemmene. Av hensyn til oppdatering av våre medlemslister gjelder dette både gamle og nye medlemmer. Alle medlemsregister for skiklubber skal være i Idrettsforbundets system "MinIdrett" og det er der nødvendig med fødselsdato og e-postadresse.
Alternativt kan man sjøl logge på www.minidrett.no og der registrere sitt medlemskap (husk å legge til Ankenes skiklubb).