STYRET 2018

Kristine Foshaug

Varamedlem

Hallstein Monkan

Ansvars- og oppgavebeskrivelse for styret i Ankenes skiklubb, vedtatt i styremøte 01.desember 2008:

Styret leder og forplikter skiklubben mellom årsmøtene.

I følge Lov for Ankenes skiklubb skal styret:

1. Iverksette årsmøtets og overordnede idrettsmyndigheters vedtak og bestemmelser.

2. Påse at Ankenes skiklubbs midler brukes og forvaltes på en forsiktig måte i samsvar med de vedtak som er fattet på årsmøte/ting eller av overordnet organisasjonsledd. Styret skal videre påse at skiklubben har en tilfredsstillende organisering av regnskaps- og budsjettfunksjonen, og har en forsvarlig økonomistyring.

3. Oppnevne etter behov komiteer/utvalg/personer for spesielle oppgaver og utarbeide mandat/instruks for disse.

4. Representere Ankenes skiklubb utad.

I tillegg har styret et særskilt ansvar for å:

5. Påse at klubbens virksomhet er i tråd med egne og overordnede organers visjoner og mål.

6. Fremme og koordinerende rekrutteringsarbeidet i klubben.

7. Arbeide for utvikling av godt samarbeidsklima og gode samarbeidsrutiner internt i klubben.

8. Påse at klubben oppfyller sine forpliktelser i forhold til sponsoravtaler.

9. Påse at trenere, tillitsvalgte og evt. andre i klubben tilbys kurs og annen kompetanseheving tilpasset sin funksjon og klubbens behov.

10. Årlig å gjennomgå og eventuelt revidere klubbens Ansvars- og oppgavebeskrivelse

Det skal føres referat/protokoll fra styrets møter.

Det er også utarbeidet oppgavebeskrivelse for det enkelte styremedlem.