Onsdagsrenn 2021

Gladnyhet!

Vi starter opp onsdagsrenn førstkommende onsdag, 17.februar kl.18.00. Det er fortsatt litt lite snø i løypa, så vi kan kun bruke 1 km, og det er ikke sporsatt så vi kjører fristil. Det vil ikke bli tatt tiden på dette første rennet.På grunn av Covid-19 må vi være nøye på smittevern. Les derfor nøye gjennom punktene nedenfor og husk å holde avstand i løypa.

For å delta på onsdagsrenn ber vi om at det betales medlemskap i Ankenes skiklubb

Smittevernsregler:

Vi følger smitteversnprotokoll for trening og arrangement i breddeidrett fra Norges skiforbund.

Hold avstand og husk at 1 meters regelen må følges. Ved symptomer på sykdom må barn og foresatte holde seg hjemme. Dette gjelder selv ved milde luftveissymptomer.

God hånd- og hostehygiene skal praktiseres.Nummer blir delt ut i luken, men husk å holde god avstand her. Ikke gå fram til luken før nestemann er gått. Vi må vite hvem som er til stede på onsdagsrennet. I tillegg til at vi registrer alle barn i luken når vi deler ut nummer oppretter vi også et arrangement på facebook der vi ber alle dere foresatte som er til stede om å trykke “delta” på slik at vi får en oversikt over de voksne også.

Deltakerne blir delt inn i kohorter på maks 20 stykker. Det blir et lite opphold på 5 min mellom start av hver kohort. Vi ber dere foresatte hjelpe til med å påse at barna ikke går å stiller seg i kø før sin kohort skal starte.

Varmebua er stengt. Saft og boller blir satt frem slik at hver enkelt unge henter selv. Her må vi også huske å holde 1 meter avstand. Håndsprit vil være tilgjengelig ute ved saft- og bollebordet.Hvis spørsmål om smittevern kontakt arrangementsansvarlig Kristine Foshaug, 41425626

Hvis noen kan tenke seg å hjelpes til under arrangementet så gi meg gjerne beskjed

Foreløpig plan over sesongens onsdagsrenn følger her. Endringer kan komme.

Onsdagsrenn 2021

Onsdag 17.februar - Fristil