Trimmerne er svært viktige for Ankenes Skiklubb

Trimmerne er svært viktige for Ankenes Skiklubb

Rundt 10.000 innskrivinger på Ankenesfjellet i fjor, tyder på at lysløypa blir flittig brukt. En av dem som ofte går tur her, er Magdalena Landsem. Torsdag ble hun Årets Trimmer 2018.

Magdalena Landsem er en av dem som bruker lysløypa og turstiene på Ankenes flittig. Sammen med hunden Elvis blir det mange fine turer til fots.

- Jeg synes det er veldig fint å gå her. Særlig om sommeren, da blir det gjerne en tur hver dag. Men det er også fint å ta turen opp på fjellet om vinteren, forteller hun. I tillegg til selve lysløypa, er det mange stier som fører opp til postkassa på Ankenesfjellet. Fjellet blir brukt av mange, og Magdalena synes det er trivelig å møte på andre turgåere.

- Det er mange ganger de samme folkene man møter, og det er trivelige folk som går i fjellet, som hilser når man passerer, forteller hun.

Som mange andre, har Magdalena også ofte skrevet seg inn i boka i postkassa oppe på fjellet. Torsdag denne uka kunne leder for sportslig utvalg i Ankenes Skiklubb, Nina Haug Vanem, overrekke henne premie og bevis på at hun er trukket ut som en av årets trimmere for 2018.

- Veldig artig og hyggelig, synes Magdalena Landsem.

Nina Haug Vanem forteller at det i fjor var rundt 10.000 enkeltinnskrivinger i bøkene i postkassa på fjellet.

- Det er flott at det er så mange som bruker lysløypa og fjellet, sier hun. Hun ønsker samtidig å oppfordre enda flere til å skrive seg inn.

- Vi vet at det er mange som ikke skriver seg inn. Men vi i skiklubben bruker registreringene når vi for eksempel søker om midler. Jo flere som bruker fjellet, jo sterkere stiller vi, sier hun.

I tillegg til Magdalena Landsem, er også Hedvig Garnes Årets Trimmer 2018 på Ankenes.

25.01.2019 18:50
lagt til handlevogn